↑ Return to Fotogalérie

2023

…Fotografie je možné nielen prezerať, ale v prípade potreby a najme iniciatívy zo strany člena našej organizácie, prípadne každého priaznivca turistiky a nadšenca prírody, ktorý má záujem  danej foto-galérii prispieť existuje spôsob aktívneho spolu-podieľania sa na tvorbe jednotlivých obrázkových setov a to 3 cestami.

a. V prípade založeného účtu na internetovom portáli gmail je možné sa ihneď  po vstupe do albumu  prihasiť  a následne up-loudovať (prekopírovať) svoje fotografie do tejto galérie.

b. V prípade absencie aktívneho účtu na portáli gmail, je možné nám Vaše fotografie zaslať na oficiálnu emailovú       adresu, ktorou je  koseca.kst@gmail.com .

c. Za predpokladu, že  disponujete zariadením s operačným systémom android ( smatphone, tablet ) a chcete pridávať fotky priamo z tohto typu prístroja  je potrebná inštalácia špeciálnej android aplikácie, ktorá Vám to umožní. Spomínaná služba, Fotky Google, je k dispozícii zadarmo a k inštalácii je možné pristúpiť prostredníctvom tohto odkazu:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.photos

Za všetky Vaše príspevky sme už teraz veľmi vďačný